Borculo Ontmoet

Donderdag 20 september was voor Wijkgebouw De Koppel de vuurdoop van Borculo Ontmoet. Na een lange tijd van voorbereiden, plannen maken en de flyers rond sturen waren wij deze eerste keer natuurlijk ontzettend benieuwd naar de opkomst. Nou, die was er! 9 mensen zijn naar Wijkgebouw de Koppel – stichting getogen om onder het genot van een kopje koffie (met deze eerste keer een lekker gebakje) en wat later een borreltje elkaar te ontmoeten. Met recht: Borculo ontmoet!

Onder leiding van gastvrouw Wil Van Rijsewijk en voorzitter Désirée Havikhorst werd het een gezellige boel. Sommige mensen kenden elkaar nog van vroeger dus dat was een geweldig leuk weerzien. Er werd dan ook veel bijgepraat, en dat is precies waarom het ons te doen is.

Nieuwsgierig geworden?   

Borculo Ontmoet is iedere donderdag van 09:30 tot 11:30 in Wijkgebouw de Koppel – stichting aan de Kon. Julianastraat 37 te Borculo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie