Borculo Ontmoet

 BORCULO ONTMOET…..

Alle mensen; jong & oud die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten, bekende of nieuwe mensen te ontmoeten, te praten met anderen, te luisteren naar elkaar of naar muziek van toen. Misschien samen een potje biljarten, sjoelen of kaarten…. kortom; Borculo ontmoet!
Vanuit een samenwerking tussen een aantal mensen van maatschappelijke organisaties is er een groep vrijwilligers ontstaan die één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben; een ontmoetingsplek. Of u nu bij de ouderen hoort en zich jong voelt of bij de jongeren hoort en zich oud voelt; er is een plek voor u, er is een plek voor iedereen… voor mensen zoals u! Er wordt een zo breed en compleet mogelijk activiteitenprogramma aangeboden, maar het belangrijkste is dat u het gezellig heeft. Natuurlijk heeft u zelf ook inspraak op wat u leuk vindt en dan kan vanalles zijn, van een activiteit tot helemaal niets, onder het genot van een kopje koffie/thee. U bent tot niets verplicht, het enige wat u hoeft te doen is u welkom voelen.

WAAR & WANNEER?
Elke donderdag van 09.30 uur – 11.30 uur bent u welkom in Wijkgebouw De Koppel, Kon. Julianastraat 37 te Borculo
mail; bowijkgebouwdekoppel@gmail.com

Wilt u reageren of deelnemen, dan kunt u zich aanmelden bij één van de deelnemende partijen, of voor meer informatie mailen naar bowijkgebouwdekoppel@gmail.com.
GRAAG TOT ZIENS!

Geplaatst in Gebruikers.

Geef een reactie