Beweeguur 50+

De dames van het 50+ beweeguur in wijkgebouw De Koppel maken onder leiding van Borchlo-trainster Gerda Weernink een heel gezellig beweeguur van.
Ondanks de lol zorgen ze er wel voor dat ze aan de noodzakelijk beweging per dag komen. De norm voor gezond bewegen ligt op 5 dagen per week minimaal 30 minuten matig intensief bewegen. Dus dit beweeguur kan daar mooi bij helpen. Het initiatief van Gymvereniging Borchlo Careaz en Sport Federatie Berkelland (SFB) is een succes, maar er mogen best nog wat meer deelnemers aan deelnemen.
Dus wilt u op een laagdrempelige manier lekker bewegen, kom dan 2 keer gratis meedoen aan de proeflessen. Na deze proeflessen dient men een 10 rittenkaart aan te schaffen voor €37,50.
De trainster zorgt ervoor dat iedereen kan bewegen op zijn of haar eigen niveau. De les vindt plaats in het wijkgebouw de Koppel op donderdagochtend van 9.00-10.00 uur. Na de les wordt er even nagepraat onder het genot van koffie of thee. Als men een keer verhinderd is dat is dat geen probleem.

Voor vragen op opgave bel of mail
Gerda Weernink
gerdaweernink@kpnplanet.nl
0545-273338

of neem contact op met de SFB
john@sportfederatieberkelland.nl
0545-476727

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie